Bewchacca

Black Wookie Brawler

Description:
Brains: 3
  • Keen Wookie senses +2
Body: 7
  • Beat to a bloody pulp +4
  • Bend Bars & Lift gates +2
Brutality: 5
  • Terrify +4
  • Roaring Rampage +3
Bio:

Bewchacca tilhører en udstødt Kaste af Wookier, der på den allerede vildsomme planet Kashyyk blev forvist til det mest formørkede og primitive vildnis. Disse sortpelsede Wookier lærte at overleve primært på at være mere brutale og aggressive end selv deres berygtede racefæller.

Bewchacca bærer med stolthed en samling af farvede bånd bundet i sløjfer i hans pels – hver sløjfe repræsenterer en slagen modstander som Bewie fandt mindeværdig, og farven fortæller hvor godt han selv følte at nedslagtningen gik, og især hvor godt han selv kæmpede.
Vold er for Bewie mest af alt bare et værktøj – det er simpelthen noget han er god til, og derfor hvordan han tjener til dagen og vejen. Hans passion derimod er blomsterkrans-vævning, en kunstart han en dag håber at kunne leve af – og han forventer at dette eventyr giver et afkast som kan betale for butikslokaler i et shoppingcenter på Coruscant, hvor han vil kunne sælge sine kunstværker.

Bewie har ikke for vane at stole på nogen (hvor langt han stoler på nogen afhænger helt af hvor langt han kan kaste dem), men finder alligevel forrædderi en særlig kilde til raseri.
Han kan forstå alle de andre hovedpersoners sprog, inklusive R2D20’s blippen og båtten, men kun Darth Dominar (Mads) og piraten Jim Starling kan forstå Bewchacca’s brøl.

Bewchacca

Personligt Projekt Onkel_Thorsen